Diari Més

Societat

Neix la primera Mostra de la Cervesa Artesana de Reus

Tindrà lloc el proper dissabte 4 de maig a la plaça d’Evarist Fàbregas

Imatge de la presentació de la

Neix la primera Mostra de la Cervesa Artesana de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Cervesers del Baix Camp ha organitzat per aquest dissabte, 4 maig, la primera Mostra de la Cervesa Artesana de Reus a la plaça d’Evarist Fàbregas.

L’objectiu de la Mostra és apropar al públic de la zona i a tots els visitants els elaboradors de la cervesa artesana i els seus productes, per tal de donar a conèixer la manera en què aquests poden acompanyar la gastronomia i enriquir-se mútuament.

A la Mostra hi participaran: L’Anjub de Vinebre,Castelló Beer Factory,Kusfollin de Barcelona,Les Clandestines de Montferri,L’Espiga de Sant Llorenç d’Hortons, Hop Guerrilla de Barcelona, la Beermuteria Food Truckl de Reus, La Pirata de Súria,Reptilian del Vendrell, Sufera de Tarragona,El Tamboret formatges de Cambrils iVic Brewery.

Durant tot el dia, hi h aprogramades diverses activitats com un esmorzar, una Biermutada popular, un concurs deTitius de Reus i un dinar popular.

L’organització posarà a disposició dels assistents per 3 euros una guia de participants i un got de vidre de l’acte, serigrafiat i amb dues marques de tall, 10 cl i 20 cl..

tracking