Diari Més

Societat

Afectacions al trànsit a Reus amb motiu de la Cursa de la Dona

La cursa se celebrarà aquest diumenge a partir de les 11 hores i la sortida es farà des de la plaça de la Llibertat

La sortida de la cursa en l'edició de l'any passat.

La setena Cursa de la Dona de Reus recorrerà el mateix circuit urbà del 2018Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació per Reus es veurà afectada aquest cap de setmana per la celebració de la Cursa de la Dona.Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, diversos carrers del centre de la ciutat es vuran afectats aquest diumenge 5 de maig. La sortida i arribada de l'activitat es farà a la plaça de la Llibertat.

L’estacionament de vehicles estarà prohibit al llarg del recorregut entre les 20 hores del dissabte 4 i les 15 hores del diumenge 5 de maig, mentre que la circulació es tallarà de manera puntual durant el pas de les corredores. El dispositiu de mobilitat també preveu talls puntuals en alguns carrers adjacents al recorregut. La cursa s’iniciarà a les 11 hores.

El recorregut de la Cursa de la Dona és el següent: plaça Llibertat, avinguda Prat de la Riba, avinguda del President Companys, carrer Sant Joan, plaça Prim, raval de Jesús, raval Martí Folguera, raval Robuster, raval Pallol, plaça Catalunya, raval Santa Anna, plaça Prim, carrer Llovera, plaça Llibertat, carrer de Josep Anselm Clavé, plaça d’Anton Sabater Esteve, carrer del Doctor Robert, avinguda de Sant Jordi, plaça Pompeu fabra, avinguda de Sant Jordi I plaça de la Llibertat.

tracking