Diari Més

Torna la Festa de la Primavera per potenciar i promocionar el comerç

L’esdeveniment es realitzarà al llarg de la pròxima setmana

L'activitat comercial s'ha presentat avui.

Torna la Festa de la Primavera per potenciar i promocionar el comerçCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de la Primavera, organitzada pel Tomb de Reus, amb el suport de l’Ajuntament, arriba enguany a la setena edició. Una activitat que començarà dilluns vinent i s’allargarà fins al diumenge 5 de maig.

Aquest esdeveniment té com a objectiu principal dinamitzar el potencial comercial del comerç de la ciutat i promocionar les propostes dels establiments per aquesta temporada. La Festa de la Primavera és una campanya totalment consolidada a la ciutat que cada any presenta algun element nou però que en línies generals conserva la mateixa essència. Un any més, es presenta una àmplia programació d’activitats als establiments i als carrers del centre pensades per apropar l’oferta comercial de la ciutat a diferents públics.

Entre les propostes, destaquen els vermuts musicals, el concurs de dibuix el divendres a la tarda, els tallers de costura, de maquillatge i autoajuda, les presentacions de productes, les degustacions gratuïtes i els sortejos i promocions entre d’altres.

Com a novetats d’enguany, el Taller Baix Camp repartirà espelmes en forma de flors als establiments perquè les regalin als clients durant la setmana de la Festa de la Primavera i, l’Institut Gabriel i Ferrater ha col·laborat realitzant el concurs pel disseny del cartell oficial entre els alumnes de primer de batxillerat.

Amb la campanya digital #MiraQueTinc es presentaran i es donaran a conèixer via xarxes socials aquells productes més destacats o serveis més rellevants dels comerços de la ciutat i es podran aconseguir premis.

tracking