Diari Més

Ja pots votar el teu grup preferit del Reussona 2019

El període de votació popular està obert fins el proper 1 de maig

Pla general del grup Allez!, guanyador de la vintena edició del Reussona aquest 21 de juny del 2018 (Horitzontal).

barraques, 20 edició, grups, allez!, reus, concurs música, música, reussonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs de música jove Reussona 2019 ha iniciat el període de votacions populars per escollir un dels tres finalistes que actuaran el 21 de juny a Barraques de Reus en el marc de la Festa Major de Sant Pere. Els altres dos grups els escollirà un jurat format per representants de la Coordinadora de Barraques de Reus, persones del camp de la música i també el grup guanyador de l’edició anterior. La votació popular es pot realitzar fins al dia 1 de maig.

Per exercir el vot cal fer-ho a través d'aquest lloc web. En aquest espai es pot conèixer i escoltar els grups que s’han presentat i es pot votar omplint un formulari inclòs a la mateixa pàgina. Només es pot votar una única vegada per persona i cal indicar nom i el DNI. En total s’han presentat onze grups, dels quals tres han quedat exclosos d’acord amb les bases del concurs.

El Concurs de Música Jove Reussona arriba aquesta any a la 21a edició. És organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus i té com a objectiu fomentar la creació musical entre la població jove de la ciutat i del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

tracking