Diari Més

Dolors Compte i Tona Duch aniran de 2 i 3 a la llista del PP a les municipals a Reus

L’independent Fernando Mollá ocuparà el quart lloc i l’assessor del grup, Miquel Márquez, serà cinquè

Tona Duch i Sebastià Domènech, al centre, en la presentació del candidat.

Dolors Compte i Tona Duch aniran de 2 i 3 a la llista del PP a les municipals a ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual regidora Dolors Compte i la vicesecretària sectorial del PP i secretària general del PP local, Tona Duch, ocuparan la segona i la tercera posició a la llista popular per al 26-M a Reus, que estarà encapçalada per Sebastià Domènech. El quart lloc serà per a una nova incorporació, l’independent Fernando Mollá, que és coronel d’infanteria en reserva i escriptor. Miquel Márquez, assessor del grup municipal i que al 2015 va anar de número 12, progressa a la candidatura, on pren rellevància i serà aquesta vegada cinquè.

L’alcaldable Domènech explica al Diari Més que, amb aquesta llista, «el PP aposta per valors de la continuïtat i amb un futur de rellevància» i recorda que, tal com marca el seu eslògan de campanya, «Reus és el que importa». La llista dels populars, tal com concreta Domènech, «està formada per reusencs que participen a la societat d’una manera activa» i que van «des de la societat civil i des dels barris de la ciutat».

Al sisè lloc de la llista, que no és cremallera, hi haurà el comptable Francisco Tiñena; Marc Sabaté, que és economista, va de 7 i la graduada social Ana Cabezas ocuparà el vuitè lloc. La novena plaça a la llista és per a l’independent Marc Lindez, que és autònom, mentre que l’exregidora Carmen Sánchez tancarà els 10 primers noms de la candidatura que, tal com precisa Domènech, «ja ha estat pertinentment validada».

El paper a l’oposició

En el moment de la seva presentació pública com a alcaldable, que va produir-se en el marc d’un acte celebrat a l’Hotel Gaudí a finals de desembre, Domènech va localitzar en «problemes de convivència, el tema sanitari vinculat a l’Hospital Sant Joan de Reus i el contracte de la brossa» les principals qüestions a abordar a la ciutat, i va recordar que, en aquests darrers anys, «hem liderat l’oposició i anem per davant de la resta de les formacions en mocions presentades al ple i en preguntes que hem anat formulant».

Des de l’Hotel Gaudí, Domènech va avançar a desembre, també, la voluntat de mantenir la feina braç a braç amb Dolors Compte, qui és actualment l’altra regidora –a banda del mateix Domènech– popular a l’Ajuntament de Reus. Tona Duch serà, així, tercera.

tracking