Diari Més

Promoció turística

Obre al públic la "Casa del vermut i el vi" de Reus

El nou espai d'inspiració enoturística està ubicat a l'Estació Enològica de la ciutat

Imatge d'una part de l'interior de la Casa del Vermut i del Vi de Reus.

Obre al públic la "Casa del vermut i el vi" de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gestionat per l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció», ha obert al públic la 'Casa del Vermut i el Vi', que té com a objectiu principal posar en valor la vinculació de la ciutat de Reus amb el vermut i destacar el valor patrimonial de l’estació enològica i la importància de la tasca que aquesta ha desenvolupat al llarg del temps.

Es tracta d'un espai polivalent ubicat a una part de la planta baixa de l’edifici central de l’Estació Enològica, què compleix una funció d’informació turística de la ciutat i de la seva oferta d’activitats a l’entorn del vermut, i que com a principal novetat, es complementa amb un petit muntatge expositiu.

El muntatge expositiu fa referència a la història del «Reus, París, Londres» del S.XVIII, així com a l’origen del vermut de Reus, les vuit marques actuals i la «Ruta del Vermut de Reus».

El nou centre d’inspiració enoturística «Casa del Vermut i el Vi» segueix el concepte de les «Maison du Vin» que existeixen a França i segueix la tendència dels nous equipaments turístics d’anar més enllà de la seva missió informativa, permetent, entre d’altres, la degustació de producte i l’organització d’activitats relacionades amb el món del vermut i del vi.

Horaris d’obertura especial per Setmana Santa

La «Casa del Vermut i del Vi» estarà oberta en horaris especials durant aquesta Setmana Santa, obrint al públic dimecres 17, dijous 18 i dissabte 20 d’11:00 h a 14:00 h h i de 17:00 h a 19:00 h. El divendres 19, diumenge 21 i dilluns 22, dies festius, aquest espai romandrà obert als matins, d’11:00 h a 14:00 h.

Després d’aquest dies de vacances l’espai es podrà visitar els divendres i dissabtes d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h, i els diumenges i festius d’11:00 h a 14:00 h. L’accés a la «Casa del Vermut i del Vi» és gratuïta.

tracking