Diari Més

Cultura

Obre al Gaudí Centre l'espai interactiu 'El Park Güell de Gaudí'

Hi haurà una maqueta de la Sala Hipòstila i una aplicació amb microclips

Un visitant del Gaudí Centre, a la nova instal·lació.

Un visitant del Gaudí Centre, a la instal·lació 'El Park Güell de Gaudí'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gaudí Centre ha obert ja el nou espai El Park Güell de Gaudí en el qual es pot veure la nova maqueta interactiva del Park Güell que es convertirà en la principal novetat d’aquest any 2019. Amb aquesta millora, l’Agència Reus Promoció continua treballant en la qualitat de la visita al Gaudí Centre, després de 12 anys en marxa, actualitzant els continguts expositius, per tal de presentar nous atractius que enriqueixin l’experiència de la visita i mantinguin la capacitat d’atracció turística de l’equipament ja sigui per les persones de l’entorn més proper com per a totes les que venen de fora.

L’espai compta amb una maqueta interactiva, que inclou el muntatge de la Sala Hipòstila del Park Güell en metacrilat òpal sobre un mòdul que descansa damunt l’orografia real del terreny, complementada amb una pantalla de projecció audiovisual transparent on es podran visionar els continguts. També hi ha una aplicació audiovisual on els visitants podran escollir entre tres microclips audiovisuals que es dispararan des d’un monitor tàctil a la pantalla transparent, activant els efectes visuals de dos projectors sobre la pantalla situada a la maqueta.

Els 3 continguts temàtics que es podran consultar són els següents: el sistema ideat per Gaudí per la recollida, emmagatzematge i distribució de l’aigua de la pluja per la seva posterior utilització; els elements arquitectònics més singulars ideats per Gaudí en el projecte de construcció del parc; i la iconografia gaudiniana.

tracking