Diari Més

Polèmica

Insten a protestar formalment contra la presència de Vox a la Diada de Sant Jordi de Reus

La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) expressa el seu rebuig a que el partit instal·li una carpa i fa una crida a les entitats a que sol·licitin a l’Ajuntament de Reus que no li ho permeti

Imatges de la Diada de Sant Jordi a Reus.

Sant Jordi a Reus (1)Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat A Reus Primer les Persones, grup local d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), ha expressat en un comunicat el seu «més enèrgic rebuig» a la presència d’una carpa de Vox a la Diada de Sant Jordi 2019 a Reus. Per això ha fet una crida a entitats i col·lectius perquè facin arribar la seva protesta a l’Ajuntament de Reus i sol·licitin que no es permeti que el partit d’ultradreta pugui tenir la seva parada en aquesta celebració tan assenyalada.

«No entenem quin sentit té que aquest partit d'extrema dreta, que no sols no respecta ni l'importen la llengua i la cultura catalanes, sinó que són objectiu continuat dels seus atacs, participi en aquesta jornada», exposa UCFR en un comunicat. L’escrit continua afirmant que «no podem admetre que l'Administració Local permeti la presència d'un partit neofranquista com Vox, que té a les seves files destacats militants provinents d'organitzacions ultradretanes, feixistes i neonazis».

Per aquest motiu, l’entitat A Reus Primer les Persones fa una crida a entitats, associacions, col·lectius, partits i sindicats «que defensen els valors de l'antifeixisme i l'antiracisme a fer arribar la seva protesta a l'Ajuntament de Reus i a sol·licitar que no es permeti la presència de Vox a la diada de Sant Jordi a Reus».

tracking