Diari Més

Es construeixen dues noves zones d'aparcament a Sol i Vista

Les noves àrees d'estacionament tindran una capacitat de 24 i 42 places

Les obres han estat adjudicades per 75.625 euros (IVA inclòs) a Eiffage Infraestructuras, SAU.

Es construeixen dues noves zones d'aparcament a Sol i VistaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció de dues noves zones d’aparcament al barri de Sol i Vista. Una d’elles té una capacitat per 24 places i està ubicada al raval del barri, mentre que l’altra en té 42 i està situada al carrer Roger de Llúria. Les obres, adjudicades per 75.625 euros (IVA inclòs) a Eiffage Infraestructuras, SAU, també contemplen el condicionament del solar del carrer de Sor Lluïsa Estivill per habilitar-hi 50 places d’aparcament.

L’habilitació de les dues noves zones d’aparcament respon a la demanda veïnal d’ampliar el número de places, un cop acabades les obres e remodelació dels carrers Entença, Almirall Requesens, i trams dels carrers de Roger de Llúria i de Nelson Mandela.

Les dues zones d’aparcament del barri de Sol i Vista i la de Sor Lluïsa Estivill se sumen a l’oferta que l’Ajuntament està habilitant en diferents punts de la ciutat. Les 275 places de l’avinguda dels Països Catalans i 68 places de la plaça del Velòdrom ja han entrat en funcionament. Queden pendents a punt d’iniciar-se els treballs les 25 places de carrer de Falset.

tracking