Diari Més

Societat

Reus tindrà més parades per la Diada de Sant Jordi

Durant tot el mes d'abril s'han programat presentacions de llibres, conferències, xerrades i exposicions

Una de les parades de Sant Jordi durant la Diada de l'any passat.

Reus tindrà més parades per la Diada de Sant JordiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus tindrà per la Diada de Sant Jordi untotal de 119 parades, 7 més que l’any passat, repartides entre la plaça del Mercadal i els carrers del voltant. D'aquestes, hi haurà 11 floristeries, 13 llibreries i 95 entitats.

Durant tot el mes s'ha preparat un extens programa de presentacions de llibres, conferències, xerrades i exposicions. Per al 23 d'abril hi haurà espectacles de titelles, una representació de la llegenda de Sant Jordi i una exhibició castellera, entre d'altres activitats.

Una de les novetats d'enguany serà el joc de mots encreuats que es promou entre les entitats, els espais i els participants, un joc que consisteix en l'elaboració de diversos mots encreuats individuals que es completaran a partir de les definicions que oferiran les entitats a la seva parada.

La parada de l’Ajuntament comptarà amb els autors locales per signar llibres i també es podrà recollir l’últim punt de llibre col·leccionable. També hi haurà el punt de llibre que edita la Biblioteca Xavier Amorós de Reus amb les darreres obres publicades i la Guia de lectura i el del seguici festiu dedicat al Ball de Diables.

Es pot consultar el programa complet d'activitats al següent enllaç.

tracking