Diari Més

Política

Mas a Reus: «Necessitem una línia de força contra qui ens vol trepitjar»

Junts per Catalunya va presentar els caps de llista de 21 municipis del Baix Camp

Artur Mas i alguns dels alcaldables del Baix Camp durant la seva presentació aquest diumenge.

Artur Mas i alguns dels alcaldables del Baix Camp durant la seva presentació aquest diumenge.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Junts per Catalunya va presentar, ahir al migdia a Reus, tots els seus i les seves alcaldables de 21 municipis del Baix Camp per a les eleccions del 26 de maig. A l’acte també han assistit Ferran Bel, número 2 per Tarragona a les eleccions generals del 28 d’abril, i l’expresident de la Generalitat, Artur Mas. Precisament Mas, va voler destacar la importància de les dues eleccions i va aconsellar aquells que encara estan indecisos. «El 26 de maig heu de pensar en la població, però també en el país i recordeu que segons el govern de Madrid, necessitem una línia de força i resistència contra aquella gent que només ens vol trepitjar, no només per resistir, sinó també per avançar fins a l’objectiu final», va argumentar ahir al migdia Artur Mas.

L’expresident també va referir-se a les eleccions generals del 28 d’abril comentant que «m’he trobat amb persones que em diuen que es plantegen votar al PSOE perquè tenen por del tripartit d’Espanya (PP, Vox i Ciutadans). A aquesta gent jo els dic que és veritat que el PSOE evitaria un ‘Trifachito’ però no impediria una coalició entre PSOE i Ciutadans» i afegia «el millor és votar als partits sobiranistes perquè s’evitaria aquest tripartit i, a la vegada, defensaria els interessos del país, cosa que el PSOE no farà quan Ciutadans els demani aplicar el 155, acció que ja van fer fa no gaire». D’entre els sobiranistes, Mas va convidar a votar els seus perquè «a diferència d’altres, hem tingut clar que primer és el país i després el partit».

En referència a les municipals va encoratjar la gent a «triar bé el projecte adequat» i va destacar la tasca de Carles Pellicer al capdavant de Reus durant vuit anys. «És un gran alcalde, ha aconseguit treure a Reus del pou, perquè és on estava». En la mateixa línia es va situar Ferran Bel que comentava que «Pellicer és l’alcalde més important del país perquè Reus és el municipi més gran on tenim govern de Junts per Catalunya, però ara volem guanyar en més indrets i unir forces, per això ens hem decantat per aquesta marca». El mateix Bel demanava a tothom que estiguin units per a tenir el millor resultat possible en les eleccions, tant generals com municipals.

Durant l’acte es va recordar a tots els «presos polítics i exiliats», en especial a Josep Rull que és el cap de llista per Tarragona per a les eleccions generals. L’escenari de La Palma, a Reus, es va omplir dels i les 21 alcaldables dels diferents municipis del Baix Camp que van ser cridats i presentats d’un en un.

tracking