Diari Més

Obert al trànsit el carrer de la Victòria en finalitzar les obres de remodelació

L'empresa Grupo Tecno Conrad SL ha dut a terme els treballs per un import d’adjudicació de 182.458,07 euros

Imatge del remodelat carrer de la Victòria de Reus.

Imatge del remodelat carrer de la Victòria de Reus.Ajuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer de la Victòria de Reus s’ha obert al trànsit de vehicles aquesta setmana un cop finalitzats els treballs de remodelació del vial i dels trams dels carrers Verge Maria i Joan Martell, entre el carrer de Santa Helena i la travessia de Sant Antoni. Les obres han anat a càrrec de l’empresa Grupo Tecno Conrad SL per un import d’adjudicació de 182.458,07 euros (IVA inclòs).

L’actuació ha consistit en definir els vials a un sol nivell, amb característiques similars als carrers recentment remodelats de l’entorn, amb base de formigó, paviment asfàltic i llambordes. Amb aquesta actuació es redueix les places d’aparcament en superfície per millorar l’accessibilitat dels vianants, donada la proximitat dels aparcaments subterranis de la Llibertat, les Oques i Sant Ferran.

La reforma s’emmarca en el Pla director d’ordenació dels carrers situats entre el passeig Mata, l’avinguda Prat de la Riba, el passeig Sunyer i el carrer de General Moragues. L’objectiu és donar continuïtat a les obres executades en aquest àmbit de Reus en els darrers anys.

tracking