Diari Més

Mobilitat

Aterra a Reus el primer avió de la ruta de Ryanair amb Gdansk

La temporada d’estiu inaugura l’enllaç inèdit amb aquesta ciutat polonesa

Uns cinquanta passatgers van estrenar la connexió aquest dilluns 1 d'abril al vespre.

Aterra a Reus el primer avió de la ruta de Ryanair amb GdanskOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Aeroport de Reus va rebre ahir el vol inaugural de la connexió Reus-Gdansk que, per primera vegada, ofereix Ryanair aquesta temporada turística 2019. L’avió va aterrar a les instal·lacions de la capital del Baix Camp prop de tres quarts de vuit de la tarda, amb 39 passatgers a bord, i va enlairar-se de nou amb rumb a Polònia passades les vuit, amb nou viatgers. És el primer cop que Reus enllaça amb Gdansk.

Segons dades d’Aena, Polònia serà precisament la destinació que més creixerà aquest estiu a l’Aeroport, amb un increment del 362%, i oferirà un total de 28.000 bitllets. Els vols de la ruta Reus-Gdansk se succeiran fins al dia 25 d’octubre, al tancament de la campanya d’estiu, amb dues freqüències setmanals en dilluns i divendres. Els preus al web de Ryanair són a partir de 12,95 euros.

En total, les companyies que operen a l’Aeroport de Reus posen a la venda, per a aquest estiu, 1.100.000 seients, un 9,4% més que l’any anterior. Es preveuen prop de 6.000 operacions comercials amb passatgers. Aena comptabilitza per a aquest mateix període 37 rutes, que són les connexions amb més de 30 vols a la temporada. Dublín, Manchester i Glasgow continuen sent les destinacions amb més seients. La que es va produir ahir va ser la primera estrena de la campanya turística, que va arrencar de manera oficial aquest diumenge 31 de març, coincidint amb el canvi horari. Diumenge, però, només es va operar un vol, el corresponent a la ruta xàrter que Air Nostrum opera per a l’Imserso amb Menorca.

tracking