Diari Més

Oci

Els fans de 'Juego de Tronos' ja gaudeixen a La Fira amb 'El Reto'

El centre comercial acull un seguit d’activitats relacionades amb la sèrie

Els visitants poden fotografiar-se amb el Tron de Ferro.

Els fans de 'Juego de Tronos' ja gaudeixen a La Fira amb 'El Reto'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Centre Comercial s’està omplint de fans de l’exitosa sèrie de televisió Juego de Tronos perquè, des del divendres i fins al pròxim 7 d’abril, acull El Reto, tot un seguit d’exposicions i activitats relacionades amb la sèrie que enguany emetrà la darrera temporada, sumant un total de vuit.

De dilluns a divendres de cinc a nou del vespre, i els dissabtes i diumenges d’onze del matí a dues del migdia i de quatre a nou de la nit, els fans de Juego de Tronos tindran al seu abast espais d’exhibició, experiència i el Tron de Ferro entre altres activitats repartides per tot el centre comercial.

A la planta baixa hi ha l’Àrea d’Exhibició amb set vitrines que homenatgen, amb diferents elements, algun dels moments més icònics de l’exitosa saga televisiva. A la planta segona és on hi ha l’Àrea d’Experiència que proposa als assistents superar fins a tres escape rooms diferents en els quals, mitjançant grups d’entre quatre i sis persones, viatgen fins a alguns racons de la sèrie com Rocadragón, Desembarco del Rey o Invernalia. Un cop acabada l’experiència, els participants poden fotografiar-se amb Drogon, un dels fidels dracs de Daenerys. Finalment, a la primera planta hi ha l’Àrea Photo Opportunity on els assistents poden fotografiar-se amb el mític Tron de Ferro i també hi ha una ruleta per aconseguir regals personalitzats. Tot això fins al pròxim diumenge, una oportunitat única per als fans del territori perquè aquest és un dels pocs indrets on fa aturada Juego de Tronos, El Reto.

tracking