Diari Més

Oci

Arriben els primers fans de 'Juego de Tronos' a La Fira de Reus

Reus s’ha convertit en una de les poques ciutats que recorrerà Juego de Tronos el Reto

Imatge d'arxiu de l'Iron Throne.

Arriben els primers fans de 'Juego de Tronos' a La Fira de ReusHBO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desde divendres i fins el proper diumenge 7 d’abril, els seguidors de la sèrie televisiva Game of Thrones tenen una cita obligada a La Fira Centre Comercial de Reus. En aquest espai es pot gaudir de diferents àrees on el públic assistent té al seu abast espais d’exhibició, experiència i el Iron Throne de l’emblemàtica sèrie d’HBO, tal i com han comprovat els primers visitants que s’han apropat a La Fira.

Les diferents propostes i activitats es podran realitzar de 17h a 21h entre dilluns i divendres; i d’11h a 14h i de 16h a 21h els dissabtes i diumenges. A la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial hi hal’Àrea d’Exhibició amb set vitrines que homenatgen, amb diferents elements, algun dels moments més icònics de Game of Thrones.

Per altra banda, a la Planta Segona de La Fira s’hi pot trobar l’Àrea d’Experiència que proposa als assistents superar fins a tres Escape Rooms diferents, en les que mitjançant grups de 4 a 6 persones poden viatjar fins a Dragonstone, King's Landing o Winterfell. Cadascuna de les Escape Rooms té el seu Game Master que ajudarà als participants, en cas que ho necessitin, a sortir d’aquesta experiència. Després els participants poden fer-se una foto al costat d’una rèplica de Drogon, un dels fidels dracs de Daenerys.

I a la Planta Primera de La Fira hi ha la tercera part d’aquest espectacle, l’Àrea Photo Opportunity on els assistents poden fer-se fotografies al mític Iron Throne. En aquest mateix espai de la Planta Primera, hi ha també una ruleta on es poden aconseguir regals personalitzats.

D’aquesta manera, Reus s’ha convertit en una de les poques ciutats que recorrerà Juego de Tronos el Reto on el públic pot conèixer de primera mà, i de manera presencial i participativa, tot allò vinculat a la sèrie i la seva última temporada que serà tot un esdeveniment a nivell mundial. L’experiència, pionera al nostre país, ha estat possible gràcies a l’acord entre HBO España, Vodafone i Merlin Properties.

tracking