Diari Més

Promoció

El Vermut de Reus es promociona a Sant Sebastià

Una vintena d'establiments del barri del Gros serviran el vermut reusenc i acolliran una campanya de promoció turística de la ciutat

Cartell promocional de la campanya.

El Vermut de Reus es promociona a Sant Sebastià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona del Gros de Sant Sebastià / Donostia acollirà aquest cap de setmana una acció promocional de la Ruta del Vermut de Reus, que es podrà degustar a diversos locals del barri.

L'acció la realitza l'Agència Reus Promoció, aprofitant l'assistència a la Fira de Vacances Sevatur a Irún. El barri del Gros és un dels espais d'oci de la ciutat, on es concentren gran quantitat de bars de pinxos i terrasses.

El diumenge 31 de març, durant tot el dia a una vintena d'establiments de restauració d’aquesta zona es podran degustar les 8 marques que integren la marca Vermut de Reus: Miró, Iris, Yzaguirre, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp, acompanyats de les tapes típiques del País Basc.

A tots els establiments es repartiran les 8 marques i es farà difusió de la Ruta del Vermut, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de turisme que ofereix la ciutat de Reus al llarg de tot l’any.

tracking