Diari Més

Policial

Detenen dues persones i desmantellen un punt de venda de droga a Mas Abelló a Reus

L'habitatge, al carrer Mare de Déu del Saliente, estava connectat il·legalment a la xarxa elèctrica

Imatge del materials i diners incautats durant l'operació a Mas Abelló.

Detenen dues persones i desmantellen un punt de venda de droga a Mas Abelló a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dispositiu conjunt de la Guàrdia Urbana de Reus i delss Mossos d’Esquadra ha aconseguit desmantellar un punt de venda de droga al barri de Mas Abelló i detenir dues persones —un home de 32 anys i una dona de 26, veïns de Reus— acusades d’un delictecontra la salut pública.

L’operació policial també ha servit per desmantellar d’una plantació interior de marihuana i el comís de diverses dosis d’heroïna i cocaïna, preparades per a la seva venda.

L’operatiu es va realitzar aquest dimecres 27 de març, amb l’entrada i perquisició a un domicili del carrer de la Mare de Déu del Saliente del barri Mas Abelló.

Durant l’escorcoll s’han localitzat 47 dosis embolcallades de cocaïna i 41 d’heroïna, preparades per a la seva venda; així com una bàscula i 1.695 euros en metàl·lic. L’operatiu també ha permès localitzar i desmantellar una plantació interior de marihuana, amb 125 plantes i material divers per al seu cultiu com un sistema de reg, llums i aparells de ventilació.

Finalment, el dispositiu policial ha donat suport als operaris de la companyia elèctrica, que han tallat la connexió il·legal de l’immoble a la xarxa de subministrament. Es dona el cas que la connexió fraudulenta d’aquest immoble a la xarxa ja havia estat objecte de tall en el darrer dispositiu contra les connexions il·legals realitzat a la zona.

tracking