Diari Més

Ball

Unes 600 persones participaran al Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus

La primera edició d’aquest esdeveniment tindrà lloc el 6 i 7 d’abril al Pavelló Olímpic Municipal

La competició es farà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.

El Pavelló Olímpic de Reus acollirà la Copa IntercontinentalFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus ‘Rock the stage’ comptarà amb 600 participants i tindrà lloc el 6 i 7 d’abril del Pavelló Olímpic Municipal. Les competicions en les diferents categories es disputaran el diumenge 7 d’abril, mentre el dia 6 es faran tallers i sessions de formació diverses. Un total de 82 grups s’han inscrit al campionat en representació de 29 escoles de dansa i entitats d’arreu de Catalunya i Espanya. Unes 2.000 persones assistiran com a públic a l’esdeveniment.

Es tracta de la primera edició d’aquest campionat, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i les escoles Artis-Escola de Dansa i Arts Escèniques (Reus) i Nouestil-Escola de Ball (Salou), amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure. A la competició hi poden participar de manera lliure escoles de dansa o entitats i es convoquen un total de deu categories en què poden participar ballarins i ballarines amb data de naixement a partir de 2010. Tot i que inicialment s’havia previst la possibilitat d’inscripció de participants professionals, finalment només n’hi haurà d’amateurs.

Estaran permesos tots els estils de dansa que estiguin reconeguts a la cultura hip hop i danses urbanes, incloses les noves tendències que se’n derivin. També es permetrà l’ús de qualsevol música.

El jurat del campionat serà integrat per quatre professionals de reconegut prestigi de l’àmbit de les danses urbanes d’arreu del món. Es tracta d’Izaskun Ortega (Miss Izzy), Marcio “Ratinho” Salvador, Ibuki Imata i Aina Lanas.

Cal dir que el campionat tindrà una vessant solidària, ja que diners recaptats en la venda de material promocional es destinaran a l'Associació Catalana de Neurofibromatosis, que lluita per donar a conèixer aquesta malaltia minoritària i fomenta la recerca per trobar-hi mecanismes que la puguin pal·liar o eradicar.

tracking