Diari Més

Mobilitat

Prop del 65% dels viatgers aterren a l'Aeroport de Reus en vols 'low cost'

Les aerolínies ja comercialitzen una trentena de destinacions per a l’estiu

Una imatge d'arxiu de la torre de control de l'Aeroport.

Prop del 65% dels viatgers aterren a l'Aeroport de Reus en vols 'low cost'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 62,9% dels passatgers que volen a través de l’Aeroport de Reus ho fan amb les companyies conegudes com a low cost. La dada es desprèn del Balanç Turístic anual del 2018, actualitzat per l’Observatori de Treball de la Generalitat aquest 25 de març i que apunta que només un terç dels usuaris, un 37,1%, es mouen amb «aerolínies tradicionals».

De cara a la temporada d’estiu que es posarà en marxa el cap de setmana del 30 i 31 de març, i a l’espera que Aena faci pública la programació per a la campanya turística, les diferents aerolínies comercialitzen bitllets per a 29 destinacions i 52 rutes amb Reus. Entre aquestes hi ha la que Ryanair recupera amb Eindhoven després d’haver-la cancel·lat a l’hivern, els nous xàrters amb què Nordwind s’estrenarà i que enllaçaran la capital del Baix Camp amb Moscou, i el debut igualment de Ryanair amb Gdansk. Des de Reus es podrà volar a diferents aeroports d’Anglaterra, Irlanda, Escòcia, Gal·les, Països Baixos, Polònia, Bèlgica, Alemanya, Rússia i Estònia.

Concerts d’òpera

Aena i el Liceu acosten la música i la cultura als usuaris dels aeroports a través del projecte Aena amb la música. A més d’un recital a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat durant l’any 2019 es duran a terme altres concerts i accions musicals que visitaran també els Aeroports de Girona-Costa Brava i Reus. Aquestes actuacions, amb tot, encara han de concretar-se.

tracking