Diari Més

Eleccions

Martín (PSC) trucarà a 25.000 llars de Reus per recollir queixes i propostes

Un missatge telefònic del candidat pregunta «quines coses et preocupen»

Andreu Martín, al moment de presentar la llista a l'assemblea.

Martín (PSC) trucarà a 25.000 llars de Reus per recollir queixes i propostesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis de la tarda. Sona el telèfon fix. A l’altre costat del fil parla el cap de llista socialista al 26-M: «Hola, sóc Andreu Martín, candidat del PSC a l’alcaldia de Reus. Et truco per saber quines coses et preocupen». La gravació, que ofereix a l’interlocutor uns 20 segons per parlar i enregistrar «queixes, suggeriments o propostes» personals, arribarà a un total de 25.000 llars de la ciutat en una iniciativa que s’allargarà durant tres dies i que servirà al partit per acabar de confeccionar el seu programa electoral. Ahir ja van realitzar-se les primeres trucades, repartides entre diferents zones del municipi mitjançant un sistema de geoposicionament que permetrà, d’aquesta forma, ubicar amb més o menys precisió les problemàtiques que es detectin a través dels missatges de la ciutadania.

A més de fer-ho per telèfon, Martín s’ofereix també a entrar físicament a casa dels reusencs. El missatge, que es difon en català i en castellà, permet els qui l’escoltin sol·licitar una visita en persona de l’alcaldable del PSC o d’algun dels membres de la candidatura. En els propers dies, doncs, Martín acudirà a les cites que surtin d’aquestes trucades. La mateixa trucada dóna també opció d’unir-se a l’equip socialista.

Des del partit expliquen que la idea va en la línia de les food-truck amb què els regidors van recórrer diferents barris fa uns mesos per entrar en contacte directe amb la ciutadania. I que «la política ha d’entendre els problemes de la gent i, per això, ha d’escoltar-los».

tracking