Diari Més

L'òpera arribarà a l'Aeroport de Reus de la mà del Liceu

Gràcies al conveni de col·laboració entre Aena i la Fundació del Gran Teatre del Liceu

L'acte de presentació del conveni s'ha fet a l'Aeroport de Barcelona.

L'òpera arribarà a l'Aeroport de Reus de la mà del LiceuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els usuaris de l'Aeroport de Reus gaudiran de l'òpera gràcies al projecteAena amb la música inclós al conveni marc de col·laboració entre Aena i la Fundació del Gran Teatre del Liceu. Per aquest motiu, s'han programat diversos concerts als aeroports catalans, entre ells el de Reus, el de Barcelona i Girona.

L'acte de presentació del conveni ha tingut lloc aquest matí en el Sky Centre, dins de la zona d'embarcament de la Terminal 1 de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat amb un recital en directe.El recital ha comptat amb la soprano Anna Pirozzi, la mezzosoprano Ketevan Kemoklidze i el baríton Luis Cansino, que han interpretat peces de les òperes Carmen, Falstaff, Tosca i La Gioconda.

El foment de la música als aeroports serà només una de les moltes accions derivades d'aquest conveni, entre les quals també destaca la creació d'una aula social amb la finalitat de desenvolupar habilitats de persones amb discapacitat cognitiva. També hi haurà nombroses accions d'intercanvi i foment de la música que garantiran visites, accés als assajos oberts i tancats, cessió d'espais o promocions per als empleats d'Aena.

tracking