Diari Més

Via Pública

Avancen les obres de remodelació del passeig Misericòrdia de Reus

Els treballs per tornar la zona a la imatge original s’acosten a la Pastoreta

Les màquines treballen en l'últim tram de la coca central.

Avancen les obres de remodelació del passeig Misericòrdia de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La intervenció que, a mitjans del passat mes de febrer, l’Ajuntament va posar en marxa al passeig Misericòrdia per tornar-lo a la seva imatge original progressa i s’acosta al darrer tram, a tocar de la plaça de la Pastoreta. En detall, les obres van ser projectades en tres fases on la coca central coparia el gruix dels treballs.

La primera de les fases, en mans de Brigades Municipals, va activar-se al febrer per abastar d’inici fins a un 75% del passeig, el tram comprès entre el Santuari de Misericòrdia i el carrer de Rigoberta Menchú, a l’alçada de l’Escola Teresa Miquel i Pàmies. Era consistent en l’anivellament i compactació del terreny, amb aportació de terres, per buscar una millor qualitat del ferm de la coca central. Aigües de Reus era responsable de la segona fase, vinculada a la construcció d’un nou col·lector d’aigües pluvials el qual quedarà emplaçat en l’encreuament del passeig Misericòrdia i el carrer de Rigoberta Menchú. La tercera i última fase de la reforma, igualment en mans d’Aigües de Reus, abasta l’espai que queda entre el carrer de Rigoberta Menchú i la plaça de la Pastoreta. S’hi renovarà una canonada subterrània. Aprofitant que el terra s’aixeca per canviar aquesta instal·lació, es portarà a terme aquí la mateixa actuació realitzada al 75% restant del passeig per millorar el ferm del total de la coca central.

El projecte tira endavant en resposta a una reclamació veïnal, recollida per l’alcalde, Carles Pellicer, en una de les trobades de proximitat a la zona.

tracking