Diari Més

Política

Montserrat Caelles, número 4 a la candidatura de Junts per Reus

Pellicer destaca que ella «ha trobat la fórmula d’èxit per catapultar Reus»

Caelles va protagonitzar ahir un acte a la plaça Prim.

Montserrat Caelles, número 4 a la candidatura de Junts per ReusOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ocuparà el quart lloc a la llista de Junts per Reus. L’alcaldable Carles Pellicer va presentar-la ahir com una candidata que «ha trobat la fórmula d’èxit per catapultar Reus de nou» i va mostrar-se convençut que «la seva personalitat i capacitat l’han portat a ser una excel·lent ambaixadora de la ciutat». Per la seva part, Caelles va posar en valor la feina feta en el darrer mandat «aconseguint que la cultura a Reus sigui de tothom i arribi a tothom per igual». «Reus és una marca de prestigi, està de moda», va subratllar la regidora. A l’acte també va assistir l’escriptor Jordi Folck, amic personal de Caelles, que va ressaltar que «la cultura és la ventafocs dels pressupostos públics, però en el cas de Reus és una excepció».

Per tancar l’acte hi va haver una actuació sorpresa de Joan Masdéu, que va interpretar la popular cançó dedicada a la ciutat Reus. Masdéu va arrencar l’aplaudiment dels assistents i va posar punt i final a l’acte de presentació.

Montserrat Caelles ocuparà el quart lloc a la llista, per darrere de Teresa Pallarès, que és tercera, i de Montserrat Vilella, que anirà de 2. Pellicer renovarà tres de les sis primeres posicions de la llista de Junts per Reus, on es mantindran, dels actuals regidors, únicament Pellicer, Vilella i Caelles. Així, a banda de Pallarès, s’esperen encara dos noms més que no hauran acompanyat l’alcalde en els darrers quatre anys. Tots els regidors, però, formaran part de la candidatura.

tracking