Diari Més

Turismo

La ruta de l'Imserso a Eivissa tanca amb prop de 1.300 passatgers

L’enllaç xàrter va operar ahir el darrer vol d’anada

Els darrers pensionistes que faran ús de la connexió aquesta temporada, ahir a l'Aeroport de Reus.

La ruta de l'Imserso a Eivissa tanca amb prop de 1.300 passatgersOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La connexió de l’Imserso que, el passat 17 d’octubre, l’Aeroport de Reus va estrenar amb Eivissa, va operar ahir el seu darrer vol d’anada. L’avió va enlairar-se a les cinc de la tarda. Encara n’hi ha un altre de programat per al 27 de març que portarà de tornada els mateixos viatgers que van desplaçar-se ahir a les Balears. En total, seran 26 moviments els que s’hauran dut a terme com a part d’aquest enllaç nou a la capital del Baix Camp, on la temporada passada s’havia inaugurat Maó com a destinació per a grups de jubilats. Pel que fa a la xifra de passatgers, al tancament de l’operativa haurà fregat els 1.300, uns 2.500 bitllets si es tenen en compte anades i tornades per separat.

En detall, i segons xifres fetes públiques per Aena, la ruta xàrter de l’Imserso amb Eivissa va captar 481 passatgers a l’octubre –quan menys vols es van operar, ja que l’enllaç va activar-se el dia 17–, altres 663 viatgers al novembre i 677 més al global del febrer. La xifra del març encara no està disponible, però s’esperava plena ocupació. Al desembre i al gener l’operativa va quedar pausada. Air Nostrum ha fet servir aeronaus CRJ-1000, l’últim model incorporat a la flota i que, amb capacitat per unes 100 persones, representa el jet regional de major envergadura.

Maó s’allarga fins al mes d’abril

A l’Aeroport també s’opera un altre enllaç de l’Imserso amb les Balears, el que connecta Reus i Maó. Aquest, però, no ha estat novetat, sinó que ja va oferir-se la temporada passada. I s’allargarà fins el proper 27 d’abril. Respecte a aquests vols, només hi ha disponibles a aquestes alçades les xifres del passat mes de febrer, quan es van traslladar 296 pensionistes a través de l’Aeroport. Ambdues destinacions, en formar part de la costa insular, han resultat gestionades per Mundiplan.

tracking