Diari Més

Oci

'Juego de Tronos, El Reto' arriba a la Fira Centre Comercial

El de Reus és un dels pocs indrets de l’Estat on farà parada aquesta experiència, que inclou ‘escape rooms’ i una exposició d’objectes de la sèrie

L'esdeveniment estarà a Reus del 29 de març al 7 d'abril.

'Juego de Tronos, El Reto' arriba a la Fira Centre ComercialHBO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els seguidors tarragonins de la sèrie Joc de Trons estan d’enhorabona. HBO España i Vodafone han decidit portar a Reus l’experiència Juego de Tronos, El Reto. Es tracta d’un esdeveniment entorn l’exitosa sèrie que inclou una exposició d’objectes o escape rooms centrats en els seus personatges i en diverses parts dels Set Regnes. L’activitat arribarà a la Fira Centre Comercial el proper 29 de març i romandrà a l’indret fins el 7 d’abril. Les propostes es podran realitzar de 17h a 21h de dilluns a divendres i d’11 a 14h i de 16h a 21h els dissabtes i els diumenges.

Menys d’un mes abans de l’estrena de l’esperada última temporada de Joc de Trons, els seus seguidors podran gaudir en aquest centre comercial de diferents àrees amb espais d’exhibició, jocs experiències o una reproducció del mateix Tron de Ferro. Cal dir que la Fira Centre Comercial és un dels pocs indrets a tot l’Estat on aquest esdeveniment hi farà parada.

A la Planta Baixa de La Fira hi haurà l’Àrea d’Exhibició amb set vitrines que homenatjaran, amb diferents elements, algun dels moments més icònics les set temporades emeses. A la Planta segona s’hi ubicarà l’Àrea d’Experiència amb tres Escape Rooms diferents amb els quals els participants, en grups de 4 a 6 persones, podran viatjar a Rocadragón, Desembarco del Rey o Invernalia. En acabar, els participants podran fer-se una foto al costat d’una rèplica de Drogon, un dels fidels dracs de la Daenerys.

La tercera part d’aquest espectacle estarà situada a la Planta Primera, on hi haurà l’àrea Photo Opportunity. En aquest espai els assistents podran fer-se fotografies al mític Tron de Ferro, a més de trobar-hi una ruleta on es podran aconseguir regals especialitzats.

Amb aquesta experiència el públic podrà endinsar-se, de manera participativa, en el món de Joc de Trons. El projecte ha estat possible gràcies a l’acord entre HBO España, Vodafone i Merlin Properties.

tracking