Diari Més

Eleccions municipals

El PSC de Reus inclou Martínez, Guaita i Pozuelo entre els sis primers llocs

L’assemblea local ratifica la llista d’Andreu Martín,  «l’únic projecte d’esquerres no independentista»

La candidatura incorpora representants veïnals i l'executiva hi té un important pes.

El PSC de Reus inclou Martínez, Guaita i Pozuelo entre els sis primers llocsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea local del PSC va ratificar ahir, per unanimitat, la llista per al 26-M presentada per l’alcaldable Andreu Martín, que té format cremallera, presència de les actuals regidores –Anabel Martínez, Sandra Guaita i Carmina Pozuelo– entre els sis primers llocs, reserva un paper rellevant a membres de l’executiva i inclou representants veïnals. La número 2 dels socialistes serà Anabel Martínez, el membre del consell d’administració del Sant Joan i membre de l’executiva Raimon Ferré anirà de 3 i el quart lloc l’ocuparà Sandra Guaita, que prioritzarà un dels dos càrrecs si arribés a ser diputada al Congrés. El secretari d’organització de partit i director de campanya, Daniel Marcos, va de 5, i Carmina Pozuelo serà sisena. El 7 serà Hèctor Fort, secretari de política municipal.

Martín explicava ahir que «no hi ha cap altra candidatura a Reus que pugui aportar tant pel benestar de les persones i el progrés de la ciutat amb garanties d’èxit». Des de la formació destacaven que la seva aposta combina «persones amb experiència pel que fa al funcionament de l’Ajuntament, d’altres d’implicades amb el partit de fa temps, federalistes d’esquerres i gent nova procedent de diferents àmbits». Així, «hem volgut fer un reconeixement a les persones compromeses amb l’agrupació del PSC i incorporar independents».

L’alcaldable socialista presenta el seu com «l’únic projecte d’esquerres no independentista amb veritable vocació de govern i amb capacitat per revertir la situació en què es troba la ciutat». La 8 serà Tania Agudo, Isaac Bonillo va de novè, Alejandra Cáceres de 10 i a l’onzè lloc de la llista hi ha Alejandro Yeste. El succeeixen, per ordre, Inés González, Enrique García, Patri Virumbrables, Pau Alujas i Adoración González. La candidatura amb què el PSC vol tornar al govern la tanca Francesc Jornet, president de l’Associació de Veïns El Roserar.

Una ciutat «capdavantera»

«Tenim un bon equip, amb gent qualificada i amb moltes ganes de treballar», afegia ahir Andreu Martín, que deia que «estem construint un bon projecte, que posarà les persones al centre de l’acció política i tornarà a fer de Reus una ciutat d’oportunitats i capdavantera». L’alcaldable va cloure la seva intervenció davant la militància agraint el seu suport i el de les 27 persones que «no han dubtat a pujar en aquest vaixell, fent-me confiança i permetent-me presentar-vos una candidatura guanyadora».

tracking