Diari Més

Municipal

L'Hospital Sant Joan de Reus elimina la paraula Innova dels seus estatuts

Es consuma així el pas acordat el 5 de novembre

L'interior de les instal·lacions del centre sanitari.

L'Hospital Sant Joan de Reus elimina la paraula Innova dels seus estatutsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La societat Hospital Sant Joan de Reus ha materialitzat la decisió presa el passat 5 de novembre del 2018 d’eliminar la paraula Innova dels seus estatuts socials i col·locar, en el seu lloc, Ajuntament de Reus. En concret, i tal com s’ha publicat al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME) el 14 de març, s’han modificat cinc articles del document, que fan referència a la propietat de l’Hospital, al seu soci únic, a les facultats d’aquest dins la Junta General, a la tramitació dels comptes i a l’adopció de decisions i funcionament intern de la societat.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va explicar durant la mateixa Junta General de l’Hospital on es va acordar aquesta determinació que «tots els articles on aparegui Innova o Epel Innova quedaran substituits per Ajuntament de Reus». La proposta va prosperar amb les abstencions de PP i la CUP.

L’Hospital Sant Joan es troba ara immers en un procés de traspàs per acabar sent gestionat pel CatSalut. L’entitat de dret públic que la Generalitat està pendent de constituir perquè assumeixi, a través del CatSalut, el mateix Hospital Sant Joan de Reus i l’activitat hospitalària i d’atenció primària de Sagessa al territori «subrogarà el personal i els serveis que ara presta» la mateixa Sagessa. I ho farà, pel que fa als treballadors, «amb les mateixes condicions que les actualment vigents». El compromís el va donar a conèixer, a principis del passat mes de febrer, el Departament de Salut en la resposta a una pregunta del grup parlamentari de Catalunya En Comú-Podem. La qüestió havia generat incertesa i dubtes.

tracking