Diari Més

Comerç

S'adjudiquen les noves parades que s'afegiran al Mercat de Marxants de Reus

La previsió és que a l’abril puguin ja instal·lar-se

Alguns dels nous punts aniran a l'exterior del Carrilet.

S'adjudiquen les noves parades que s'afegiran al Mercat de Marxants de ReusOlív

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern Local va realitzar, en la sessió del 22 de febrer, l’adjudicació definitiva de les 25 noves parades del Mercat de Marxants que s’instal·laran a l’entorn del Mercat Central i del Mercat del Carrilet. En la mateixa sessió es va certificar l’exclusió del procés d’alguns dels paradistes que hi havien concorregut però no van presentar tota la documentació requerida.

L’entrada en funcionament de les 25 parades està prevista, tal com apuntaven fonts municipals fa algunes setmanes, per al pròxim mes d’abril. Fins a 23 de les 25 parades que ara veuran la llum cobriran llocs que havien quedat buits a l’entorn del Mercat Central –15 es col·locaran en dilluns i 8 despatxaran en dissabte– i les altres dues envoltaran el Mercat del Carrilet en dimecres. La majoria seran parades de les tradicionals, les que estan sostingudes per ferros, tot i que n’hi haurà alguna que tindrà format de remolc-tenda. A gairebé totes les que s’activin es podrà pagar amb targeta. Amb tota probabilitat les parades vendran roba, calçat, productes de ferreteria i petits electrodomèstics, bosses i marroquineria i roba de la llar, i també n’hi haurà alguna de planter. L’ampliació, fruit del procés iniciat al juny del 2018 per l’Ajuntament per cobrir un total de 25 vacants, afegeix opcions diferents al ventall del Mercat de Marxants i genera de retruc una llista d’espera de cara a resoldre futures baixes que es puguin acabar donant.

Les autoritzacions per instal·lar-se a la via pública tenen una durada de 15 anys. El pressupost global de licitació era de 34.653,81 euros IVA inclòs. L’Ajuntament va preveure una puntuació més elevada per a les parades amb producte que encara no es comercialitzés o que tingués una presència inferior, com ara perfumeria i cosmètics, ferreteria, estris de cuina o adrogueria.

tracking