Diari Més

Municipal

Els reusencs hauran de demanar cita prèvia per ser atesos a les oficines municipals

La sol·licitud de cita prèvia serà un requisit indispensable a partir del proper dilluns, 25 de març

La cita prèvia es pot sol·licitar per Internet o per telèfon.

Els reusencs hauran de demanar cita prèvia per ser atesos a les oficines municipalsAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus implantarà la sol·licitud de cita prèvia com a requisit indispensable perquè la ciutadania pugui ser atesa al servei municipal a partir del dilluns 25 de març. L’objectiu és millorar l’atenció a la ciutadania i limitar el temps d’espera dels ciutadans.

Les oficines municipals d’atenció a la ciutadania realitzen una mitjana de 10.300 atencions mensuals, de les quals 4.250 s’han sol·licitat per cita prèvia. L’elevat volum d’atencions i el bon funcionament de la implantació del servei recomana estendre la cita prèvia com a requisit obligatori per ser atès a totes les oficines municipals perquè ajuda a descongestionar les oficines i donar un servei d’atenció personalitzat i de qualitat.

La cita prèvia es pot demanar per internet a www.reus.cat o per telèfon al 010 o 97701010. La sol·licitud de la cita prèvia per internet permet a la ciutadania descarregar un codi QR als dispositius mòbils que facilita tant la identificació com l’atenció presencial, ja que l’usuari és atès directament a l’oficina sense haver d’obtenir un tiquet d’atenció.

Una de les principals millores que s’ha introduït amb la nova tecnologia és la integració entre el servei de cita prèvia i el servei de gestió de cues. El nou sistema permet als usuaris fer el seguiment en directe de la cua d’espera, i preveure així quan podran ser atesos. Aquest seguiment es podrà fer tant dins com fora de l’oficina municipal d’atenció, a través d’una aplicació per a dispositius mòbils o via web.

Les oficines d’atenció ciutadana de l’Ajuntament amb servei de cita prèvia són l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), l’Oficina d’Habitatge, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), l’Oficina Tècnica Empresarial, el Servei d’Atenció a l’Immigrant, el Servei d’Atenció i Informació al Contribuent (SAIC), Eficiència Energètica i els Serveis Tècnics d’Activitats.

tracking