Diari Més

Televisió

Ariel Santamaria fa saltar els botons vermells de 'Got Talent'

L''Elvis de Reus' s'ha presentat al programa televisiu i ha obtingut tres vots negatius del jurat

Ariel Santamaria durant la seva actuació a 'Got Talent'.

Ariel Santamaria fa saltar els botons vermells de 'Got Talent'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ariel Santamaria, conegut com l''Elvis de Reus', ha tingut un curt pas pel programa Got Talent. La seva actuació, que es va poder veure la nit d'ahir dilluns en prime time, va fer saltar tots els botons vermells del jurat del programa. D'aquesta manera, el reusenc no va passar a la següent fase.

«Elvis se m'apareix en somnis i em va dir que em posés a la política municipal y que em presentés a Got Talent iaquí estic», deia Santamaria al jurat format per Risto Mejide, Edurne, Eva Isanta y Paz Padilla. Risto però, qui sol ser molt crític amb els concursants, ja havia apretat el seu botó vermell -el qual indica que es vol aturar l'espectacle del concursant- fins i tot abans que comencés l'actuació.

Santamaria va escenificar una actuació musical que només va agradar a Paz Padilla, qui va arrencar a ballar. Edurne i Eva Isanta van seguir els passos de Risto i també van apretar el seu botó vermell. A més, l'actriu també va apretar el botó de Paz Padilla. Així doncs, en estar els quatre botons vermells encesos, es va aturar l'actuació.

Com ja s'intuïa, Ariel Santamaria no va passar a la següent fase del programa. Risto, Edurne i Eva Isanta van donar-li un «no». L'únic vot positiu va ser el de Paz Padilla, qui va dir a l'Elvis de Reus que «hi ha una gran estrella dins teu».

Cal dir que aquest no és el primer cop que el reusenc participa en un programa televisiu, ja que ja va concursar en el programa Ven a cenar conmigo l'any 2008.

Podeu veure el vídeo de l'actuació d'Ariel Santamaria a Got Talent en aquest enllaç.

tracking