Diari Més

Successos

Pepita Matias hauria caigut per un terraplè prop de la Plana

La dona de 83 anys desapareguda a Reus ha estat localitzada viva a l'encreuament de l'Autovia de Salou i la T-11

Imatge de la Pepita, desapareguda a Reus des de la tarda d'ahir diumenge

Finalitza sense èxit el dispositiu de cerca de la dona de 83 anys de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pepita Matias, la dona que va desaparèixer el passat diumenge a Reus, ha estat localitzada viva aquesta tarda durant la batuda que s'ha iniciat a les 16 hores. La reusenca ha estat localitzada prop de la T-11,segons han confirmat els seus familiars a través de les xarxes socials.

La dona hauria caigut per unterraplè, a l'encreuament del'Autovia de Salou i la T-11, a l'alçada del barri de Vila-seca de la Plana. Segons fonts municipals, l'anciana hauria caigut i hauria estat allí durant els quatre dies de cerca esperant que algú l'auxiliés.

Després d'una primera assistència mèdica al lloc on ha estat trobada, la dona ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus. L'anciana compta amb diverses fractures i contusions en diferents parts del cos fruit de la caiguda i dels dies que ha passat a la intempèrie. Segons fonts hospitalàries, es troba en estat greu i tot i que encara es troba a urgències, en les pròximes hores es valorarà si ingressa a la Unitat de Cures Intensives.

En la batuda han participat efectius de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Creu Roja, Protecció Civil i diversos voluntaris. Aquesta tarda a les 16 hores s’havia reprès el dispositiu. En la recerca també hi han participat dues unitats dels Bombers de la Generalitat.

La família de la Pepita va difondre la seva imatge a través de les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana per trobar-la.Finalment, la cerca ha finalitzat de la millor manera després de quatre dies d'angoixa.

tracking