Diari Més

Successos

Quart dia de recerca de la dona de 83 anys desapareguda a Reus

El dispositiu es reprèn a les 16h després que els anteriors hagin finalitzat sense trobar rastre de l'anciana

Els efectius i voluntaris que participen en la recerca s'han tornat a concentrar aquest matí per iniciar una nova batuda.

Quart dia de recerca de la dona de 83 anys desapareguda a ReusProtecció Civil Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continua la recerca de Pepita Matias, la dona de 83 anys desapareguda a Reus i a qui se li va perdre la pista entre dissabte al vespre i diumenge al matí. Aquest és el quart dia de recerca de l’anciana, a qui se la busca pels voltants de la capital del Baix Camp. La recerca s’ha reprès després que els dispositius organitzats ahir dimarts al matí i a la tarda finalitzessin sense donar els seus fruits.

En la batuda del matí d’aquest dijous hi participen, inicialment, efectius de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Creu Roja, Protecció Civil i diversos voluntaris. El dispositiu s’ha reprès després que la batuda iniciada ahir a les 16h i en la qual hi van participar unes 200 persones finalitzés cap a les 18.30h sense èxit. En la recerca d’ahir també hi participaven dues unitats dels Bombers de la Generalitat.

La batuda d'aquest matí ha acabat sense èxit està previst que es reprengui a les 16 hores.

La família de la Pepita va difondre la seva imatge a través de les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana per trobar-la. Demanen que si algú en té alguna informació ho comuniquin als Mossos d’Esquadra.

La Pepita mesura 1,57 metres d'altura, porta ulleres negres, el cabell curt de color castany clar i vesteix una parca de color fosc.

Imatge de la Pepita, desapareguda a Reus des de la tarda d'ahir diumenge.

Imatge de la Pepita, desapareguda a Reus des de la tarda d'ahir diumenge.Cedida

tracking