Diari Més

Presenten el programa i el cartell de Setmana Santa de Reus

Enguany, tres confraries celebren el seu aniversari

Francesc Escoda Mallorquí, Josep Domene y Montserrat Caelles durante la presentación.

Presenten el programa i el cartell de Setmana Santa de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i el president de l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa de Reus, Josep Domene, han presentat aquest dimecres el cartell i els actes principals de la Setmana Santa reusenca. L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus i de la agència Reus Promoció per la seva capacitat d’atracció turística i de projecció de la ciutat.

Enguany se celebarà el 75è aniversari de la fundació de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari. El tret de sortida es donarà dimarts 26 de març, a les 20 h, al Centre Cultural Castell del Cambrer amb una exposició commemorativa d’aquesta aniversari, oberta fins al 7 d’abril.

La Confraria dels Sants Just i Pastor i la Confraria de La Verònica, per la seva banda, celebren el 70è aniversari de la seva fundació. La Confraria de La Verònica, dimecres 20 de març a 19 h al Saló Noble del Palau Bofarull, durà a terme l’acte institucional i inaugural de presentació del 70è aniversari de la Confraria.

També hi haurà la Miscel·lània poeticomusical on s’interpreta la passió de Crist a través del teatre, la música i la poesia. En aquesta ocasió tindrà lloc divendres 29 de març a les 21 h a la parròquia de Sant Josep Obrer en motiu del 25è aniversari de la parròquia.

El proper dimecres 13 de març a les 20 h al Centre Cívic Llevant, s’inaugurarà l’exposició del setè Concurs fotogràfic de Setmana Santa, en el que s’han presentat més de quaranta fotografies.

El cartell d’enguany és una fotografia presentada al Concurs fotogràfic de Setmana Santa de la ciutat per en Francesc Escoda Mallorquí. En aquest hi apareixenla Casa Navàs, un dels símbols del modernisme a la ciutat, i El petó de Judes, una de les imatges de la Setmana Santa.

Com és tradicional, es continua amb l’edició de la postal de Setmana Santa a càrrec de la regidoria de Cultura de la ciutat, amb la imatge, seguint l’ordre de processó, del Misteri de La Verònica, de la Confraria de La Verònica.

tracking