Diari Més

Instal•len nous punts de llum a zones fosques del barri Fortuny

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Etra Bonal S.A per un import de 29.080,34 euros

Les actuacions han estat definides a partir de les necessitats detectades en inspeccions.

Instal•len nous punts de llum a zones fosques del barri FortunyAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus ha iniciat les obres d'instal·lació de nous punts de llum de reforç a zones fosques del barri Fortuny. Les actuacions han estat definides a partir de les necessitats detectades en inspeccions realitzades en el manteniment de l'enllumenat públic. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Etra Bonal S.A per un import de 29.080,34 euros.

L’objectiu de l’obra és la implantació de nous punts de llum a l'enllumenat públic existent al barri per tal de poder reforçar la il·luminació de places i glorietes interiors dels edificis en que queden zones fosques. Els nous punts de llum estaran repartits al Passatge Quer, Glorieta de les illes Balears, Glorieta de Galícia, Glorieta de Ramir Ortega, Glorieta de les Canàries i Glorieta d’Andalusia.

Es contempla la instal·lació de 18 noves llumeneres sobre columnes de 3,6m d'alçada i de 8 noves llumeneres amb braç sobre façanes, amb els treballs d'obra civil i estesa de cablejat per a la seva instal·lació, inclosos tots els subministraments de materials necessaris.

tracking