Diari Més

Comerç

La quarta edició de la jornada A Reus fem Comerç tindrà lloc el 28 de febrer

L’acte se celebrarà a Cal Massó i s’adreça als professionals dels sectors comerç, serveis i restauració

Els preus cauen dues dècimes al juliol a Tarragona i deixen la inflació anual en -0,9%, en negatiu durant l'últim any

Els preus cauen dues dècimes al juliol a Tarragona i deixen la inflació anual en -0,9%, en negatiu durant l'últim anyOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l'Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, organitza el 28 de febrer a Cal Massó la quarta edició de la jornada A Reus Fem Comerç, la qual s’adreça als professionals del sectors comerç, serveis i restauració.

En aquesta edició es faran dues ponències a càrrec de Jordi Bacaria, economista i consultor de l’empresa J3B, especialista en projectes en l’àmbit del comerç, indústria i el turisme; i Carme Peix, sòcia directora d’Hidra Publicitat, empresa especialitzada en comerç urbà i creació i gestió de plans de dinamització comercial. La primera ponència serà sobre la dinamització de la ciutat i la segona tractarà la forma de treball de les entitats del sector i l'administració pública. Les ponències comptaran amb la participació de tots els assistents.

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre aquestes temàtiques a la ciutat de Reus i en el context global. L’acte començarà a les 13 h, a Cal Massó amb un petit refrigeri i finalitzarà a les 17 h aproximadament.

La inscripció és gratuïta i la data límit per a realitzar-la és el dia 22 de febrer. Els interessats es poden inscriure en aquest enllaç o bé trucant al telèfon de Komercium 977 087 325.

tracking