Diari Més

Comerç

Apareixen pintades de color lila a alguns comerços del centre de Reus

Es tracta de botigues que promocionaven productes per Sant Valentí; avui a les 19.30h hi ha convocada una concentració «en contra de l’amor romàntic»

Imatge d'una de les botigues afectades amb pintura de color lila a l'aparador.

Apareixen pintades de color lila a alguns comerços del centre de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aparadors d’alguns comerços del centre de Reus han aparegut, aquest matí, coberts amb pintura de color lila. Els treballadors han netejat els vidres a primera hora però, al migdia, encara se’n podien veure les restes. Es tracta, en detall, de botigues que promocionaven productes amb campanyes vinculades a la celebració de Sant Valentí, que té lloc avui 14 de febrer. Des d’un dels negocis, ubicat al carrer Monterols i que ven bijuteria i complements, expliquen que «en arribar hem vist que hi havia la pintura i l’hem tret tant com hem pogut, però no ens han deixat cap missatge ni entenem per què ha estat» i apunten que «no som l’única botiga on ha passat, hi ha almenys una altra joieria que també estava pintada».

Aquesta tarda, a partir de les 19.30h, hi ha revista a la plaça Prim una concentració «en contra de l’amor romàntic», convocada per l’Esquerra Independentista de Reus a través del Casal Despertaferro, Arran, L’Hora Violeta, la CUP i el SEPC. La iniciativa ha estat difosa en els darrers dies a travé de les xarxes socials amb lemes com «marquem de prop l’amor romàntic» o «desmuntem el mite» o «en contra de l'amor romàntic, perpetuat des del sistema capitalista i patriarcal».

tracking