Diari Més

Cultura

Maria Aurèlia Capmany, protagonista a les Biblioteques Municipals de Reus aquest febrer

La Biblioteca Central Xavier Amorós acull una mostra sobre l'autora

L'exposició 'Això era i no era: M. Aurèlia Capmany entre nosaltres' es pot visitar fins el 22 de febrer.

Maria Aurèlia Capmany, protagonista a les Biblioteques Municipals de Reus aquest febrerAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Biblioteques Municipals de Reus acolliran aquest febrer diverses activitats relacionades amb la vida i l’obra de Maria Aurèlia Capmany en el marc del programa Fem Memòria. En concret, els actes es duran a terme a la Biblioteca Central Xavier Amorós i el més destacat és l’exposició que es pot consultar a la sala central de l’equipament i que es podrà visitar fins el 22 de febrer.

En aquest sentit, l’exposició Això era i no era: M. Aurèlia Capmany entre nosaltres aproxima el visitant a la personalitat de l’autora 100 anys després del seu naixement, per tal que aquells que no la coneixien es puguin fer una idea de qui era i, alhora, aquells que la coneixien en alguna de les seves facetes, en coneguin les altres. La mostra és una creació de la Casa de les Lletres de Tarragona i ara itinera per tot el territori a través del Servei de Biblioteques de la Generalitat i la Institució de les Lletres Catalanes.

A part de la mostra, la Biblioteca Central Xavier Amorós celebrarà el 21 de febrer a les 18.30h el Punt de Lectura, una activitat oberta on tots els assistents compartiran la seva experiència lectora sobre Maria Aurèlia Capmany.

tracking