Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Reus engega una campanya contra l'incivisme

Aquesta recorda les sancions d'entre 150 i 1.200 euros que comporta no recollir excrements de gos, fer pintades o abandonar residus a la via pública

Presentació de la nova campanya contra l'incivisme a Reus.

L'Ajuntament de Reus engega una campanya contra l'incivismeAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimarts una campanya contra l'incivisme sota el nom 'A Reus sempre toca'. Aquesta pretén «recordarals incívics que no ens trem ola el pols —amb mesures contundents— contra aquells que s’obstinen en pertorbar la convivència dels reusencs», ha afirmat l’alcalde Carles Pellicer.

La campanya ha constat d’una primera fase d’expectació, amb tres cartells i un vídeo per captar l’atenció de la ciutadania. I aquest dimarts s’ha engegat la segona fase, amb tres cartells nous i un segon vídeo, amb tres advertiments als incívics.

Concretament, s'ha difós la sanció de 800 euros per no recollir els excrements de gos; 1.200 euros per fer pintades a la via pública; i 150 euros per abandonar residus al carrer.

La difusió de la campanya preveu una inserció massiva als mitjans de comunicació, a les cartelleres de la via pública i als autobusos municipals, entre altes canals.

tracking