Diari Més

Ensenyament

La 37a Olimpíada Escolar s'estendrà al Polilleuger Ciutat de Reus

La cita, del 8 al 29 de març, implica 49 centres

La nova edició de l'esdeveniment va presentar-se ahir.

La 37a Olimpíada Escolar s'estendrà al Polilleuger Ciutat de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 37a Olimpíada Escolar de Reus va presentar-se ahir a la Sala Santa Llúcia. Fins a 49 centres educatius inscrits en aquesta edició participaran en la nova edició de l’Olimpíada, que del 8 al 29 de març omplirà d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí.

La 37 Olimpíada Escolar amplia els escenaris esportius per millorar les condicions de competició i consolida esports com l’hoquei patins 3x3, incorporat la passada edició. El minibàsquet se seguirà desenvolupant a les instal·lacions del Reus Deportiu i Club Natació Reus Ploms i, com a novetat, s’incorporarà el Polilleuger Ciutat de Reus. La competició de tennis taula tindrà com escenari el Club Tennis Taula Ganxets de Reus i el futbol set tindrà la competició distribuïda per el Camp del Pare Manyanet i la totalitat de camps de futbol municipals. La resta d’escenaris esportius son el Pavelló Olímpic Municipal, el Polilleuger Alberich i Casas, la piscina coberta i pavellons del Reus Deportiu, diferents espais al CN Reus Ploms i el Tennis Monterols. La jornada de cloenda en aquesta edició es desenvoluparà a la pista d’atletisme del CN Reus Ploms amb motiu del centenari de l’entitat.

Elsa López, autora del cartell

Durant l’acte de presentació, ahir, es va fer el lliurament de diplomes als finalistes del concurs per escollir el cartell d’aquesta edició, que es va portar a terme entre els escolars dels diferents centres d’ensenyament de la zona. I es va presentat el cartell guanyador, obra d’Elsa López Virumbrales del Col·legi Pare Manyanet de Reus.

tracking