Diari Més

Successos

L'autòpsia de Kelly confirma que la jove presentava ferides d'arma blanca al cos

Durant el cap de setmana s'han fet concentracions al territori en rebuig de l’assassinat de la noia de 17 anys el passat dimecres

Santander fa un minut de silenci per la jove de Reus, ahir.

L'autòpsia de Kelly confirma que la jove presentava ferides d'arma blanca al cosAyuntamiento de Santander

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autòpsia realitzada al cadàver de la dona assassinada dimecres passat al número 14 del carrer de l’Argentera ha deixat ja l’informe preliminar i ha permès confirmar de manera oficial que la jove, de 17 anys i estudiant de l’Institut Salvador Vilaseca, presentava diverses ferides d’arma blanca al cos i va ser decapitada. Les mostres de repulsa davant el crim masclista, el primer a la demarcació de Tarragona al 2019, s’han succeït aquests darrers dies a ajuntaments, centres d’ensenyament i places d’arreu de l’Estat.

La dona, Kelly, és per al Ministeri d’Igualtat la sisena de les «víctimes mortals per violència de gènere a mans de les seves parelles o exparelles» a l’Estat enguany. Aquest 31 de gener, el crim que va acabar amb la seva vida va ser incorporat a les estadístiques. El cas afegit llavors a aquest registre de la violència masclista es correspon, tal com detallen les dades del mateix Ministeri, a «la víctima de Tarragona del 30 de gener». Kelly i el seu presumpte assassí, amb 17 i 19 anys respectivament, són la víctima i el suposat agressor més joves entre els que s’han donat al 2019. Des del 2014, de fet, no havia mort per violència masclista una dona de tan curta edat. Aquest passat diumenge va tenir lloc a Tenerife suposadament un altre assassinat masclista.

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) van trobar el cos de la menor quan van accedir a l’interior del domicili del carrer de l’Argentera poc després que un home s’hagués precipitat al buit des d’aquell pis. La dona era veïna de Reus i de nacionalitat equatoriana. L’home tenia 19 anys i era d’origen dominicà. La investigació ha recaigut al jutjat d’instrucció número 3 de Reus.

tracking