Diari Més

Successos

La veïna de les Borges Blanques localitzada morta al canal de Seròs hauria patit un accident

La dona va treballar durant cinc anys a l'Institut Roseta Mauri de Reus

Un mosso caminant pel voral del canal de Seròs i la unitat subaquàtica dins el canal, on s'ha trobat el cotxe de la veïna de les Borges Blanques.

La veïna de les Borges Blanques localitzada morta al canal de Seròs hauria patit un accidentACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La veïna de les Borges Blanques de 39 anys que va ser localitzada morta aquest diumenge a la tarda al canal de Seròs, al terme municipal d'Albatàrrec (Segrià), hauria patit un accident amb el vehicle que conduïa, segons les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra, tot i que caldrà esperar als resultats de l'autòpsia per corroborar-ho oficialment. La policia ha confirmat que el cos sense vida localitzat a l'interior del cotxe que s'havia precipitat al canal és el de la dona, natural de Castelldans i veïna de la capital de les Garrigues, desapareguda la matinada de dissabte. Es dona el cas que la dona va treballar durant cinc anys a l'Institut Roseta Mauri de Reus. Aquest matí han començat els treballs per retirar el vehicle de l'interior de l'aigua.

La dona desapareguda va sortir a sopar amb companyes de feina divendres a la nit i posteriorment van anar a una discoteca de la capital del Segrià. Va marxar amb el seu vehicle per tornar cap a casa. Els seus familiars van denunciar la seva desaparició dissabte perquè no sabien res d'ella.

El senyal del mòbil de la dona va desaparèixer pocs minuts després de marxar, a uns 500 metres de la discoteca. Des de dissabte a la tarda, efectius dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat van treballar en la recerca de la dona. Diumenge es van dur a terme batudes amb la participació de veïns i amics. Finalment, diumenge a la tarda els Mossos i els Bombers de la Generalitat van localitzar el vehicle amb la víctima morta a l'interior al canal de Seròs, després de fer baixar el nivell de l'aigua del canal.

tracking