Diari Més

Societat

Inicien una col·lecta per poder incinerar a la Kelly

La jove va aparèixer assassinada en un pis del carrer de l’Argentera

Els fets es van produir dimecres cap a les 14 hores al carrer de l'Argentera.

Troben una dona morta en un pis de Reus després que un home s'hagi llençat des del balcóOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els companys de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus de la Kelly, la noia de 17 anys assassinada el passat dimecres, han posat en marxa, d’acord amb el desig de la família d’ella, una col·lecta de fons per fer front a les despeses de la incineració del cos. Durant el divendres, el mateix centre admetrà aportacions, tot i que no n’és l’organitzador. La resta d'aportacions es poden fer al Bar Rosi que es troba a la Plaça de la Sardana de Reus.

Els fets es van produir aquest dimecres, 30 de gener, al cinquè pis del número 14 del carrer de l’Argentera. Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) van descobrir el cadàver de la menor, quan van accedir al domicili poc després que un home s’hagués precipitat al buit des d’aquell pis. El cos va aparèixer decapitat, segons fonts properes al cas. La dona era veïna de Reus i de nacionalitat equatoriana. L’escena que els fets van deixar a l’interior del domicili resultava realment dura per les circumstàncies en què va ser trobada ella, tal com precisaven fonts properes a la investigació. L’home, de 19 anys, d’origen dominicà i que va llençar-se des de la cinquena planta, va ser traslladat amb vida pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir en arribar a conseqüència de contusions múltiples.

El de Reus és el primer crim masclista que es registra a la demarcació al 2019. Fins al 31 d’octubre del 2018, l’Ajuntament de Reus va atendre a 269 dones, amb les quals va fer 1.183 atencions, a través de l’Oficina d’Atenció a la Víctima i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

tracking