Diari Més

Creen a Reus un grup que pregarà pels presos polítics mentre duri el judici

El col·lectiu de cristians es reunirà dos cops per setmana a la parròquia de Sant Francesc

Les pregàries es faran els dimarts ie ls dijous a Sant Francesc.

Creen a Reus un grup que pregarà pels presos polítics mentre duri el judiciGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un col·lectiu de cristians ha decidit engegar a Reus un grup de pregària «per lajustíciai la defensa dels drets humans en el judici dels encausats pel procés».

El grup, que explica que està obert a altres cristians «i totesaquelles personesque vulguin afegir-se».Esreuniran dos dies a la setmana mentre duri el judici. El lloc de trobada serà a la parròquia de Sant Francesc, al carrer Misericòrdia, els dimarts a les19.30 hi els dijous, a les09.15 h. La durada prevista de cada pregària serà de, com a mínim, una hora.

En un comunicat, el col·lectiu referma la seva creença en «la força de la pregària» i afegeixen que el seu propòsit és, «demanar a Déu que sostingui en la veritat i lajustíciaa tots els encausats en el judici, a les seves famílies, als magistrats, fiscals, advocats, periodistes, a tothom».

La primera de les pregàries es farà el pròxim 5 de febrer i a banda de les reunions per a resar, el grup també ha decidit enviar una carta a tots els encausats i els seus familiars, així com qualsevol persona que hagi d'intervenir en el judici, «per tal que sàpiguen que un grup de cristians i altres creients els volem sostenir amb la nostra pregària».

Contingut de la carta

Sr./Sra:

Mitjançant la present volem fer-li saber que un grup de cristians i altres ciutadans de les més diverses edats i ideologies, volem dur a terme una iniciativa totalment oberta, en relació al judici que pròximament se celebrarà a Madrid a l'efecte de jutjar a tots els imputats per l'anomenat cas "Procés". La iniciativa que durem a terme serà molt senzilla, però esperem que doni grans fruits, ja que consisteix en el fet que tots els dimarts i dijous mentre duri el procediment judicial i fins al dia en què es faci pública la sentència, mantindrem oberta la Parròquia de Sant Francesc d'Assís de Reus, i concretament la capella del Santíssim durant una hora com a mínim, dedicada a la pregària, perquè Déu il·lumini en veritat i justícia a tots els qui participin en aquest complex, transcendent i històric procediment judicial. Demanarem a Déu que aporti molta llum i força als magistrats, fiscals, personal de l'Administració de Justícia, advocats, policies, mitjans de comunicació, encausats i per totes les seves famílies. Pregarem junts davant el Santíssim, amb fermesa, sense descans, dia rere dia, per tots els qui participaran en aquest procediment directament o indirectament, amb la finalitat que Déu ens il·lumini i que tot acabi sota els designis de Crist amb el mínim sofriment i la màxima justícia humana. Sense més, i volent deixar constància de tot el nostre suport espiritual, rebi una abraçada afectuosa i cristiana des de Reus. Grup de pregària de Reus en motiu del judici A Reus, a 1 de febrer de 2019

tracking