Diari Més

Successos

La víctima del crim de Reus tenia 17 anys

L'home que es va precipitar per un balcó tenia 19 anys

Pla general de la façana on han trobat una dona morta en un domicili de Reus després que un home s'hagi llençat al buit des del balcó, amb la policia científica entrant-hi. IMatge del 30 de gener del 2019

dona, balcó, morta, ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dona que dimecres va ser trobada morta en un pis de Reus amb senyals evidents de violència era menor, segons han confirmat a lels Mossos d'Esquadra. En concret, la noia era de nacionalitat equatoriana i tenia 17 anys, mentre que l'home que es va precipitar pel balcó del cinquè pis i que va acabar morint a l'Hospital Joan XXIII era dominicà i en tenia 19. Els Mossos intenten esbrinar quina relació hi havia entre els joves i no descarten cap hipòtesi per explicar els fets, tampoc la violència masclista. Fonts policials confirmen però que no hi havia denúncies prèvies. Les mateixes fonts expliquen que els joves no vivien junts i que tot apunta que era la víctima qui vivia en el domicili on van succeir els fets.

Els fets van passar al voltant de les dues de la tarda, quan la policia va acudir a l'indret els fets després de ser avisats que un home s'havia precipitat per un balcó al carrer Argentera. L'home va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en estat crític a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir en arribar.

Els agents que van arribar al lloc dels fets van pujar fins al pis d'on havia caigut l'home, un cinquè, per fer les comprovacions pertinents. Aleshores van trobar el cos de la dona.

tracking