Diari Més

Un equip de voluntaris reforça l'atenció als sensesostre durant les nits més fredes

Es preveu que en les pròximes hores baixin les temperatures de manera significativa

Imatge d'un recompte de persones sense llar el desembre de 2016.

Un equip de voluntaris reforça l'atenció als sensesostre durant les nits més fredesAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de persones voluntàries de Creu Roja i de Protecció Civil reforçarà aquest dimarts i dijous per la nit el servei d'atenció a les persones que dormen al carrer a Reus. Aquests,coordinats des de la Regidoria de Benestar Social, els atendrand'onze de la nit a una de la matinada.Aquesta actuació s'ha posat en marxa davant la previsió que en les pròximes hores baixin les temperatures de manera significativa, tot i que l’avís per fred no ha activat cap pla d’emergència.

Els diferents departaments implicats en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat coordinen la seva acció perquè la ciutadania tingui present la situació de risc per fred, i també per atendre aquelles persones que ho puguin necessitar. En aquest sentit, treballen conjuntament serveis municipals com ara la Guàrdia Urbana, Emergències i Protecció Civil, Serveis Socials (Regidoria de Benestar Social), Brigades Municipals o Salut Pública.

En situacions de risc per fred, l'Ajuntament de Reus també fa una crida a les famílies, en especial a les que tenen cura de gent gran i infants, a emprendre les mesures de prevenció particulars que siguin necessàries. Al mateix temps, recorda a la ciutadania que qualsevol que detecti una persona que es troba en una situació d'emergència amb motiu del fred, pot trucar al telèfon de Serveis Socials 977010034 o al 092 de la Guàrdia Urbana.

tracking