Diari Més

Policial

La Guàrdia Urbana de Reus reforça el sistema de vigilància i telecontrol de la ciutat

Una seixantena de càmeres i un centenar de sistemes d’alarmes d’intrusió vigilen la capital les 24 hores del dia

Imatge de la sala de control de la Guàrdia Urbaba.

La Guàrdia Urbana de Reus reforça el sistema de vigilància i telecontrol de la ciutatAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha ampliat i millorat el sistema de telemonitorització de la ciutat amb la renovació i l’actualització tecnològica de la sala de control de la comissaria central. Una seixantena de càmeres instal·lades a la via pública i en equipaments municipals i un centenar de sistemes d’alarmes d’intrusió ubicats en instal·lacions i edificis de l’Ajuntament vigilen la seguretat de la ciutat les 24 hores del dia.La sala de control també és el punt des d’on es gestionen les trucades telefòniques de la ciutadania: una mitjana de 170 trucades al dia.

La nova sala de control ha crescut en espai, instal·lacions i equipament, i ha passat de 4 a 12 pantalles en format videowall; una nova infraestructura que permet millorar i ampliar la vigilància de la ciutat i guanyar en seguretat. També s’ha augmentat en espai i llocs de treball passant de 4 a 6 punts de treball simultanis, en cas que sigui necessari. Des d’aquest punt es tenen localitzades permanentment totes les unitats en servei, gràcies al sistema de posicionament per satèl·lit dels agents i dels cotxes patrulla del cos de seguretat.

L’ampliació de la sala de control forma part del procés de transformació tecnològica que el departament de Sistemes de la Informació i les Telecomunicacions està implantant a l’Ajuntament de Reus.

tracking