Diari Més

'Maremar' de Dagoll Dagom comptarà amb una tercera funció a Reus

Les entrades estan a la venda i costen entre 35 euros i 15 euros

Cartell de l'obra 'Maremar'.

'Maremar' de Dagoll Dagom comptarà amb una tercera funcióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El teatre Fortuny ha anunciat una tercera funció de l’espectacle Maremar de Dagoll Dagom atès que s’han exhaurit les entrades de les representacions programades. D’aquesta manera, la reconeguda companyia serà a Reus el dissabte dia 16 de març, a les 18 hores i a les 21, i el diumenge dia 17 de març, a les 18 hores.

Les entrades estan a la venda a 35 euros, 25 euros i 15 euros en funció de la situació i es poden adquirir o a la taquilla del teatre (de dilluns a divendres, d’11:00 h a 13:00h i de 18:00 h a 20:00 h) o bé a través de la web www.teatrefortuny.cat.

Dagoll Dagom presenta Maremar, un nou espectacle musical, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, i basat en Pèricles, el príncep de Tir, de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva.

Maremar és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

tracking