Diari Més

Reconeixement als avis i àvies del Casal Municipal Sant Bernat Calbó que enguany han fet 80 anys

El Casal organitza aquest diumenge un dinar de germanor obert a tots els sòcies i socies

Imatge de l'acte de reconeixement.

Reconeixement als avis i àvies del Casal Municipal Sant Bernat Calbó que enguany han fet 80 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit aquest dijous a la tarda un acte de reconeixement a les persones usuàries del Casal Municipal Sant Bernat Calvó que durant aquest any han complert els 80 anys.

Cada any, l’Ajuntament de Reus i el Casal fan un homenatge a les persones sòcies que han arribat als 80 o als 90 anys. En aquesta ocasió s’ha reconegut 12 persones que han fet 80 anys durant el 2018, un any en què no hi ha hagut cap soci o sòcia que hagi complert 90 anys. Tot i que finalment no totes les persones hi han pogut ser presents, els assistents o els seus familiars han rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, a qui ha acompanyat la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

Aquesta és una de les activitats de celebració que es fan al llarg de l’any als casals municipals de gent gran, on també es celebren festivitats i tradicions com ara la Pasqua, Sant Jordi i Nadal, entre d’altres.

D'altra banda, el Casal Municipal Sant Bernat Calvó organitza aquest diumenge un dinar de germanor obert a tots els sòcies i socies al mateix Casal.

tracking