Diari Més

Equipaments

El projecte del pavelló del Molinet no s'acabarà fins l'any vinent

La documentació encara «està sent tramitada»

Una recreació de l'aspecte que tindrà l'edifici.

El projecte del pavelló del Molinet no s'acabarà fins l'any vinentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La redacció del projecte del pavelló del Molinet s’encarregarà aquest 2018, en un pas que, tal com precisen fonts municipals, «està sent tramitat», i quedarà completat al 2019. La previsió d’execució de les obres és entre els anys 2019-2020.

El projecte d’aquest pavelló estava inclòs en el pla pilot de la Generalitat per construir pavellons poliesportius annexes a centres educatius i que es va paralitzar a causa de la situació econòmica, tot i que el govern català havia aprovat ja una subvenció inicial destinada a aquest projecte. Ara, el govern municipal ha assumit el compromís de finançar la redacció del projecte executiu del Molinet amb una part del superàvit dels comptes municipals de 2017, amb un import d’uns 70.000 euros. Tot i que, en un primer moment, es va anunciar que la redacció de la documentació que ha de guiar les obres es faria enguany, des de l’Ajuntament precisen ara que aquesta no s’enllestirà fins l’any vinent.

El Molinet tindrà una superfície de 2.719 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 25 x 44 metres, amb possibilitat de tenir dues configuracions (una pista central de 22 x 44 metres i 2 pistes transversals de 25 x 22 metres), apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala. L’equipament tindrà accessos i connexió directa amb l’Institut Roseta Mauri. La construcció d’aquest pavelló és fruit de l’acord entre el govern municipal i el grup municipal del PSC per destinar el gruix del romanent de la liquidació dels comptes municipals de 2017. La construcció d’aquest pavelló és fruit de l’acord entre el govern municipal i el grup municipal del PSC.

tracking