Diari Més

Societat

Veïns denuncien l'acumulació de xeringues als solars del Tecnoparc

Localitzen el problema al carrer Portugal i demanen que la zona es netegi

Una imatge d'una xeringa als terrenys del polígon.

Veïns denuncien l'acumulació de xeringues als solars del TecnoparcCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de l’entorn del Tecnoparc demanen que es posi fi a la presència de xeringues a alguns dels solars del polígon. En concret, tal com explica el president de l’Associació de Veïns I de Maig, Eduardo Navas, l’acumulació d’aquest tipus de residus es dóna específicament al voltant del carrer Portugal. Navas apunta que «sovint, als vespres, quan sortim a passejar els gossos veiem persones que s’estan punxant dins els cotxes i, després, trobem les xeringues al terra».

La situació «és delicada i també perillosa», valora el president de l’entitat veïnal, «perquè de vegades hi passen nens amb els pares que vénen a treure les mascotes i es poden punxar, i els mateixos animals poden trepitjar les xeringues». Des de fa alguns mesos, almenys part dels carrers que integren el Tecnoparc disposen a simple vista de més il·luminació que temps enrere. Els veïns ja van alertar en una ocasió l’Ajuntament de Reus i van demanar col·laboració a l’ARSU per tal que retiressin les xeringues del terra. «Allò va ajudar però poc més tard ja hi tornaven a ser i s’ha de fer alguna cosa que sigui sistemàtica perquè no és bo per ningú que els terrenys estiguin així», precisa Navas.

«La imatge de les empreses que treballen aquí a prop també es pot veure afectada per això», diu Eduardo Navas, que afegeix que «de vegades, no ens adonem dels problemes fins que es fan més greus o fins que passa alguna cosa, i hauríem d’intervenir abans per evitar que pugui passar res».

tracking